linkedin
facebook
twitter
Vereniging van Nederlandse Tennis Leraren

Verkiezing,
Bianca de Bruijn Verenigingsleraar 2017

Verkiezing Verenigingsleraar van het Jaar

Tennislerares Bianca de Bruijn is tijdens het Trainerscongres in Rotterdam uitgeroepen tot Verenigingsleraar van het jaar 2016.
De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd op gezamenlijk initiatief van de KNLTB en de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren (VNT).

Bianca is, werkzaam voor TV Pijnacker, is verkozen boven de andere twee genomineerde Rick Bos van TV Ommoord en Bryan Kerkhofs van TV Ubachs over Worms.

De Bruijn won o.a een cheque van de KNLTB van 1000 euro om te besteden aan materiaal voor de tennisvereniging en een waardebon van TennisDirect.
Trainers konden door tennisverenigingen worden voorgedragen.

Uit alle voordrachten nomineerde de jury de tennisleraren. De jury bestond uit Honzik Pavel (Beroepsopleidingen KNLTB), Mark Verra (bestuurder VNT), Celia van der Ree (Tennisvereniging NVLTB) en Bart Kooijman (projectleider verkiezing en eigenaarTennisschool Fit).

 

Jaarlijks wordt op gezamenlijk initiatief van de KNLTB en de VNT de verkiezing Verenigingsleraar van het jaar gehouden. Spelers, commissieleden, tennisscholen en collega’s kunnen, via het bestuur van de vereniging waar de persoon les geeft, hun leraar voordragen.
Met de inschrijving voor de verkiezing geeft de vereniging de leraar erkenning voor de kwaliteit van zijn of haar lessen en trainingen en de wijze waarop hij of zij een positieve bijdrage levert binnen de vereniging. Naast de eervolle titel maken de tennisleraar en de vereniging kans op mooie prijzen.

U kunt uw tennisleraar (m/v) weer vanaf september voordragen.

 

 

Verenigingsleraar van het jaar:

2016 Bianca de Bruijn

2015 Niels van Hal

2014 Rinus van Leeuwen

2013 Yovanny van der Veek

2012 Patrick Visser

2011 Johan Wannemakers

2010 Honzik Pavel

2009 Karien Theeuwes

2008 Remco van Reek

2007 Cock Snoei

2006 Stephan Mulder