linkedin
facebook
twitter

Kennis & informatieplatform

Op dit interactieve platform van, voor en door tennisleraren kunnen VNT-leden kennis en informatie over het vak halen en delen. 

Halen

In het gedeelte ‘vergroot je kennis’ vind je kennis en informatie over vakinhoudelijke zaken. Je vind er de nieuwste artikelen gerangschikt per doelgroep en onderwerp, de mediabibliotheek, filmpjes, aankondigingen/verslagen van seminars, kennis over materialen en verwijzingen naar interessante links en apps.

Het gedeelte ‘werken als tennisleraar’ bevat relevante kennis en informatie over de zakelijke kanten van het vak. Informatie over werken in loondienst of als zelfstandig ondernemer en wat komt er allemaal bij komt kijken. Je kunt ‘model-overeenkomsten’ downloaden. Je vind o.a. informatie over; verzekeringen, vnt-ondersteuning bij problemen, tennisleraar-opleidingen en werkbemiddeling.

Delen

Ben je een interessant artikel/boek tegen gekomen, heb je goede (zelfgemaakte) filmpjes(max 8 mb), foto’s, links, apps of zakelijke kennis/ervaring die je graag met collega’s wilt delen stuur het op naar vnt@tennisleraren.nl en help dit platform groeien. Bestanden die groter zijn dan 4 mb kun je mailen via wetransfer.com.

Interessante artikelen in een vreemde taal kunnen in opdracht van de VNT worden vertaald en op dit platform worden gedeeld.

Dit platform is nooit af. Het doel van dit platform is “de eilandjes van kennis” die er binnen onze beroepsgroep zijn te verbinden. De VNT wil samen met de tennisleraren en partners van de VNT een dynamisch platform ontwikkelen waar je nieuwe en bestaande kennis & informatie over het vak kunt vinden.

“Inspireer een collega, deel je kennis”