linkedin
facebook
twitter

Game, set, match: gewonnen!

Beter licht op de tennisbaan en een lagere energierekening voor de club: game. Sportverlichting.com een mooi project bij de tennisvereniging waar jij de lessen verzorgt: set. En jij een eigen professionele promo-video: match. Inderdaad, we hebben een idee met alleen maar winnaars…

VNT en Sportverlichting.com hebben een gemeenschappelijk doel: duurzame en financieel gezonde sportclubs. Hierdoor slaat VNT de handen ineen met Sportverlichting.com.

Wat is het idee?
Als tennisleraar heb je goede contacten met het bestuur van de tennisvereniging(en) waar jij jouw lessen verzorgt. Sportverlichting.com heeft duurzame led-oplossingen voor tennisverenigingen. Onze vraag aan jou:

Zou je Sportverlichting.com in contact willen brengen met het bestuur van jouw club?

Ja? Dan ben je vol in beeld
Als jij een club aandraagt waar Sportverlichting.com de led-verlichting mag realiseren, krijg je gratis een professionele promo-video met jou in de hoofdrol. De manier om jezelf, de club en je eigen lessen op internet te promoten.

Iets voor jou?
Meld je dan direct aan voor deze unieke VNT-actie. Klik op onderstaande link, vul je gegevens in en doe mee. Zien we je snel terug in je eigen promo-video.

Ja, ik doe mee

Na aanmelding ontvang je meer informatie over Sportverlichting.com en deze mooie actie. Heb je vragen of suggesties? Bel of mail met Sportverlichting.com: ‭(085) 822 57 49 of info@sportverlichting.com. Je kunt natuurlijk ook contact met de VNT opnemen.‬

Game, set, match!