linkedin
facebook
twitter

Workshop “Fysieke Performance voor Wedstrijdspelers” en “Ontwikkelen van Diepte”

Beschrijving: Op deze leerzame ochtend zullen de deelnemers kennismaken met twee unieke concepten die in principe op iedere tennistraining toepasbaar zijn, ongeacht het niveau. Door middel van innovatieve en energieke on-court drills/oefeningen zullen Frank Korting en Hans Römer hun visies en de daar aangekoppelde werkwijze nauw uiteenzetten. Deelnemers zullen worden uitgedaagd en gestimuleerd om actief deel te nemen en mee te denken met betrekking tot deze actuele concepten.

09:45-10:00           Ontvangst met koffie
10:00-11:00            Frank Korting “Fysieke Performance voor Wedstrijdspelers”
11:00-12:00            Hans Römer “Ontwikkelen van Diepte”
12:00-13:00            Lunch

Door het volgen van deze cursus behaal je 3 PO punten.
Inschrijven kan door Hans direct te mailen hansromer@icloud.com of vul het formulier hieronder in
Dinsdag 21 mei van 10:00 tot 13.00 (inclusief Lunch!) €35 p.p.
TV Griffensteyn – Waterigeweg 43 – 3703 CM Zeist

Wie is Frank? Frank Korting is momenteel eigenaar van zijn succesvolle tennisschool “One2Tennis” in midden-Nederland. Hij maakte deel uit van het VNT bestuur van 2012 tot 2015. In november 2018 was Frank één van de sprekers tijdens het jaarlijkse KNLTB Tennisleraren Congres in Nieuwegein en speelt zelf als 37-jarige nog actief tennis in de landelijke competitie.

Wie is Hans? Hans Römer, voormalig KNLTB trainer, is momenteel de Executive Director voor de USPTA New England in de Verenigde Staten. Naast zijn KNLTB C-licentie, en PTR certificatie is hij de enige Nederlandse USPTA Master Professional. Hans spreekt regelmatig op conferenties en heeft tevens een instructieve show gehost voor de Amerikaanse TennisChannel®.

Aanmelden Coaches seminar in Zeist 21 mei
Bezig met versturen